Vår Story

Vår dröm heter Lindosh & Loulou men vi heter egentligen Linda och Julia. Vi är systrar och partners in crime. 

Lindosh & Loulou är drömmen som vi uppfyller vid sidan av jobb, familj och utbildning. Vi sköter hela kedjan själva, från att designa produkter till att packa och skicka ut till kunder. Och vi älskar det! Är det något du undrar, eller bara vill säga hej, så skicka iväg ett mail eller skriv till oss på Instagram, det är alltid någon av oss som läser och skriver tillbaka! Alltid personlig kontakt! 

Drömmen om att driva eget företag har alltid funnits där, men det har inte alltid varit självklart vad det var för produkt vi ska skapa. Under tiden som jag, Linda, var mammaledig fick jag idéen och började skissa på produkter och varumärkesuppbyggnad. Sedan dess har det bara rullat på och hösten 2018 lanserades Lindosh & Loulou för första gången!  Vi är dessutom väldigt stolta att kunna erbjuda produkter som är tillverkade strax utanför vår hemstad, Borås. 

Lindosh & Loulou är företaget som jag driver vid sidan om min anställning. Jag jobbar inom modebranschen och har alltid varit kreativ och älskar att skapa!   Att skriva med papper och penna har jag gjort sedan liten och älskar det än idag. L&L ger mig möjlighet att kombinera de intressen som jag gillar mest. 

Linda

Jag hjälper till att driva Lindosh & Loulou vid sidan om studier och anställning. Jag utbildar mig inom digital affärsutveckling och allt jag lär mig i utbildningen kan jag tillämpa och använda mig av i företaget! Så jag är den som sköter en del av marknadsföringen och de digitala delarna. Även jag älskar att skapa och har varit kreativ sedan liten! 

Julia